כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ארוחת ערב: מולים ברוטב Goan (Thisri), goan dal עם מקלות תיפוף / goan של דאל עם קוקוס, ו מולים A La Mariniere (מולים מאודים).
הוראות
1
הסר את הזקן, ולאחר מכן לשטוף את המולים היטב במים קרים. רענן את המים וחזור עד שהוא ברור. זרוק כל מולים שנשברו או להישאר פתוח כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מחממים את השמן בתבשיל חסיני אש. מטגנים את הבצל עד חום קל מאוד, ולאחר מכן מוסיפים את הג ' ינג 'ר, שום, צ' ילי, תבלינים, קמצוץ טוב של מלח וטחינה של פלפל. מבשלים 2-3 דקות עד ריחני וקלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
3
יוצקים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך כמה דקות כדי לקבל הכל מעורבב יחד.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
4
להטות את המולים לתוך המנה, לכסות, להפוך את החום למקסימום ומרתיחים עבור 3-4 דקות עד המולים נפתחו רק. לפזר על ספרי כוסברה ומגישים עם פלחי לימון עבור לסחוט מעל.
מולים עובד ממש טוב עם Muscadet, ריזלינג, יין רוזה. Muscadet הוא זיווג קלאסי, אבל הרבה לבנים יבשים פריך יעבוד. אם המולים מבושלים עם עגבניות, לבחור רוזה. אם המולים בצד החריף, נסה ריזלינג. מארק Bredif רויאל אויסטר Muscadet Sevre et מיין עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.