מולים לחמים קלויים: קוזה אל פורנו
מולים קלויים בלחם: קוזה אל פורנו הוא פסקטריאן ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, אורגנו, פטרוזיליה עלים שטוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה אדיר. נסו קוזה אל פומודורו (מולים ממולאים), מולים צוננים - - - קוזה פרד, ו קוזה אל גרטן (מולים גראטין) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
הכינו את המולים המקורצפים לבישול על ידי שטיפה מתחת למים זורמים. מחק כל פעורים, תוך שמירה רק על אלה סגורים היטב; גם להשליך כל כי הם כבדים מאוד.
מניחים את המולים בתבנית עם 2 עד 3 כפות יין לבן יבש או מים על אש בינונית-גבוהה ומבשלים תוך ערבוב תדיר רק עד שהמולים מתחילים להיפתח. (המולים ימשיכו לבשל בהמשך .) בעזרת כף מחוררת מוציאים את המולים לקערה כשהם נפתחים.
כאשר כל המולים מוסרים, מסננים את הנוזל בסיר דרך מסננת דקה או כמה שכבות של בד גבינה. שמור את הנוזל. (כדאי שיהיה לכם 1/4 כוס נוזלים-אם לא, עשו את ההבדל עם מעט יין לבן יבש או מים.)
מוציאים את המולים מהקליפות שלהם, ושומרים חצי קליפה לכל מולים. מניחים את חצי הקליפות על תבנית עם נייר אפייה ומניחים מולים בכל קליפה.
בקערה קטנה שלבו את השום, הפטרוזיליה, האורגנו, הגבינה המגורדת ופירורי הלחם, ואז פזרו את התערובת מעל המולים בשכבה דקה.
מזלפים את שמן הזית ונוזל המולים המסונן השמור על פירורי הלחם.
אופים את המולים כ -10 דקות או עד שהצמרות שחומות ופריכות.
מגישים צנרת חמה או בטמפרטורת החדר. אין לחמם מחדש.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכה בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. נהר שרדונה הרוסי של מקמורי ראנץ ' עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![חוות מקמוריי נהר שרדונה הרוסי]()
חוות מקמוריי נהר שרדונה הרוסי
עמק הנהר הרוסי שרדונה הוא ביטוי עשיר לכינוי המהולל הזה, המציע ניחוחות אלגנטיים של הדרים בהירים, מרנג לימון ואפרסק המודגשים ברמזים של משמש טרי. על החיך, תווים עדינים של וניל קלוי ורמז של תבלין חום מזדקנות אלון ממוסגרים על ידי תחושת פה מפוארת. הערות של מקדמיה, מינרלים ודבש להשתהות על גימור מספק מלוטש עם חומציות הרים.