קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

מולים מאודים עם דשא לימון וצ'ילה דה Arbol

מולים מאודים עם דשא לימון וצ'ילה דה Arbol
מולים מאודים בדשא לימון וצ'ילה דה Arbol עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך מלח ופלפל טחון, יין, מולים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רגלי סרטן עשב לימון מאודות, מולים מאודים מתובלים עם לימון, צ'ילה, ובזיליקום, ו מולים מאודים צ'ילה-עם זית ירוק Crostini.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בעציץ בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיף את השום, עשב לימון, צ ' ילי ו לטגן במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עשב לימוןעשב לימון
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
3
מוסיפים את הכרוב ומבשלים עד כמעט נבול.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
4
מוסיפים את היין הלבן ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
5
מוסיפים את הצדפה ומיץ ליים ומביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
6
מוסיפים את המולים ומבשלים עד שנפתח.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
7
הסר מהחום והוסף את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.