מולים מרינייר
אם יש לך שום, חמאה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה אדיר. מתכונים דומים: מולים A La Mariniere (מולים מאודים), מולים Marinière, ו מולים מרינייר.
הוראות
לשפשף מולים ולמשוך את הזקנים, לחתוך אותם בבסיס עם סכין קילוף. זרוק את אלה שאינם סוגרים כאשר אתה מטפל בהם וכל עם פגזים שבורים.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז ושמורה.
בינתיים, במקום מחבת גדול 2 כפות חמאה או מרגרינה, בצל, שום, פטרוזיליה, עלה דפנה, טימין ויין. מביאים לרתיחה וחום נמוך יותר; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים מולים; מכסים ומבשלים רק עד שהם פותחים, 3 עד 4 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מחלקים פסטה ל 4 קערות ומולים כפית על אטריות.
מסננים נוזל mussel, ולחזור לסיר.
מוסיפים חמאה או מרגרינה שנותרו וחום עד שהוא נמס.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.