מולים עם פרנו ושמנת
מולים עם פרנו וקרם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך פלפל, מולים, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. נסו מולים עם פרנו ושמנת, פרנו-מולים ניו זילנדים במרינדה עם שמן Chervil, ו צדפות עלומות בשמנת פרנו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים כרישה פרוסה, יין לבן יבש ופלפל פעמון אדום בסיר גדול.
להוסיף מולים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים את הסיר ומבשלים עד מולים פתוחים, על 5 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר מולים לקערה בינונית (להשליך כל מולים שאינם פתוחים).
מוסיפים את הקצפת ואת Pernod לסיר; להרתיח עד הנוזל מופחת מעט, על 4 דקות.
מערבבים פטרוזיליה קצוצה. להחזיר מולים וכל מיצים שהצטברו לסיר. מבשלים עד מולים מחוממים דרך, על 1 דקה; העונה עם מלח ופלפל.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.