מולים שמנת עם בייקון מעושן סיידר קשה יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-324 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו טרגון, מלח ופלפל, סיידר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סיידר קריספין-ספוגים, פרחחים עטופים בבייקון עם בצל סיידר קשיח מקורמל, מקרוני וגבינה עם בייקון!), ו פסטה שמנת שרימפס עם רוטב סיידר קשה (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים כף אחת של שמן זית לתוך סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבייקון הקצוץ ומבשלים עד שהחתיכות פריכות, שלוש עד ארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ולהעביר כמה מגבות נייר. נסה להשאיר כמה שיותר שומן מאחור בסיר ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את השום לשמן, ומבשלים כמה שניות, ולאחר מכן מוסיפים את המולים, סיידר, ואת כף הנותרים של שמן זית. השתמש בכף עץ כדי לערבב הכל, ולאחר מכן לכסות את הסיר ולהפוך את החום גבוה. קיטור המולים עד כמעט כל המולים נפתחו, רועד את הסיר מעת לעת, שלוש עד ארבע דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את המולים לקערה גדולה מאוד, משאיר את הנוזל מאחור. השליכו את כל המולים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ספגטי מיובש בקופסה
צרור תרד טרי (בערך
1 תפוח ירוק גדול
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לסובב חבלי ליקריץ
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
להפחית את החום בינוני גבוה, ומערבבים את fraîche crème. מבשלים לרתיחה במשך שתי דקות, ולאחר מכן מוסיפים כמעט את כל הבייקון ועשבי תיבול, משאירים קצת מכל אחד לקישוט. מערבבים היטב, ולאחר מכן מתבלים את הרוטב לטעום עם מלח ופלפל.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.