תפוחים ממולאים אפויים הקל ביותר אי פעם
התפוחים הממולאים האפויים הקלים ביותר יכולים להיות רק תוספת שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם תפוחים מקינטוש, לימון, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו תפוחים ממולאים ואפויים, תפוחים אפויים ממולאים, ו תפוחים אפויים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F.
לקצץ את צמרות לגרוף את המרכז ואת הזרעים של כל תפוח ולשפשף את הקצוות של הפרי גזוז עם לימון. בקערה בינונית, לשלב את החמאה, דגנים, סוכר, אגוזי מלך. ממלאים את התפוחים בתערובת הדגנים. הגדר את התפוחים זקוף בקופסאות מאפין ואופים עד מכרז תוסס, על 20 דקות.
מעבירים למנות, למעלה עם גלידה ומגישים חם.