הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Sopa de Mondongo Colombiano, מרק עגבניות עם מעיים ונקניקיות (הידוע גם בתור שאריות מרק: ממוחזר), ו מרק מעיים (Ciorba de Burta) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף את מעיים עם מים חמים לשפשף עם מיץ לימון. בסיר גדול לשלב את מעיים, סודה לשתייה, ומספיק מים כדי לכסות את מעיים על ידי 2 אינץ'.מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעיים מכרז מאוד, על 1 1/2 עד 2 שעות או 45 דקות אם באמצעות סיר לחץ.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
אבוקדו האס מעוך קלות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
2
לנקז את מעיים ולזרוק את water.In סיר גדול, מניחים את מעיים מבושלים, בשר חזיר, צ ' וריסוס, עגבניות, בצל ירוק, שום, כמון ו achiote.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
Annatto
שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף מספיק מים כדי לכסות.מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים לאט. במשך כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את yuca, כוסברה ותפוחי אדמה. לבשל במשך 30 דקות יותר.מצקת לתוך קערות, ומקשטים עם כוסברה טרי טרי פלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
סיד טריז
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קסבה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקת
5
מגישים עם אורז לבן, אבוקדו, בננה ורוטב חריף (ají) בצד.