מונדונגו קולומבינו (מרק חזיר, טריפה וצ'וריסו)
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Sopa de Mondongo Colombiano, מרק עגבניות עם מעיים ונקניקיות (הידוע גם בתור שאריות מרק: ממוחזר), ו מרק מעיים (Ciorba de Burta) (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את מעיים עם מים חמים לשפשף עם מיץ לימון. בסיר גדול לשלב את מעיים, סודה לשתייה, ומספיק מים כדי לכסות את מעיים על ידי 2 אינץ'.מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעיים מכרז מאוד, על 1 1/2 עד 2 שעות או 45 דקות אם באמצעות סיר לחץ.
לנקז את מעיים ולזרוק את water.In סיר גדול, מניחים את מעיים מבושלים, בשר חזיר, צ ' וריסוס, עגבניות, בצל ירוק, שום, כמון ו achiote.
הוסף מספיק מים כדי לכסות.מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים לאט. במשך כ -45 דקות.
מוסיפים את yuca, כוסברה ותפוחי אדמה. לבשל במשך 30 דקות יותר.מצקת לתוך קערות, ומקשטים עם כוסברה טרי טרי פלחי ליים.
מגישים עם אורז לבן, אבוקדו, בננה ורוטב חריף (ají) בצד.