קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס אגוזים ושוקולד

מוס אגוזים ושוקולד
מוס אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 848 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 74 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלמונים, שוקולד חלב, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מוס אגוזי לוז שוקולד, מוס אגוזים ושוקולד, ו מוס שוקולד אגוזי לוז.

הוראות

1
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 350 מעלות. מסדרים את אגוזי לוז על מגש אפייה קטן ואופים עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות, הפיכת המגש בחזרה לחזית לאחר 5 או 6 דקות. מגניב. מצרף את האגוזים במגבת נקייה ולשפשף עד כמה שיותר עורות ככל האפשר לרדת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים את האגוזים ושמן אגוזי לוז בעבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה ולעבד עד צורות להדביק.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
בינתיים, בקערה גדולה, באמצעות מקציף או מקציף ביצים, מקציפים את השמנת הכבדה. מקררים, מכוסים, עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
בקערה חסינת חום בינונית על פני מחבת של מים רותחים, להמיס את השוקולד. כבה את החום כאשר כמעט נמס ומערבבים מדי פעם עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לגרד את הדבק אגוז ולעבד עד מעורב היטב. תניח בצד.
6
בקערה נקיה עמידה בחום בינוני, מקציפים קלות את חלמוני הביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
* אם שמן אגוזים אינו זמין, שמן בוטנים או זעפרן ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זעפרןשמן זעפרן
שמן אגוזיםשמן אגוזים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)