מוס דלעת נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-138 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא ג'לטין, סוכר חום, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מוס דלעת, מוס דלעת, ו מוס דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את חצי חצי, דלעת, סוכר חום, מלח, קינמון, ואגוז מוסקט בקערה חסינת חום מעל למחבת של מים רותחים עד חם, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קינמון
דלעת
מוסקט
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
3
מקציפים את חלמוני הביצה בקערה אחרת, מערבבים חלק מהדלעת החמה לתוך חלמוני הביצה כדי לחמם אותם, ואז לשפוך את תערובת דלעת ביצה בחזרה לתוך הדוד הכפול ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
דלעת
ביצה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
מקציף
קערה
4
מחממים את התערובת על המים הבוערים עוד 4 עד 5 דקות, עד שהוא מתחיל להתעבות, תוך ערבוב מתמיד. אתה לא רוצה את הביצים לטרוף.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
5
הסר מהחום.
6
ממיסים את הג ' לטין במים קרים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
7
מוסיפים את הג ' לטין המומס, הבננה, ואת גרידת התפוז לתערובת הדלעת ומערבבים היטב. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
ג ' לטין
דלעת
בננה
8
לקישוט:מקציפים את השמנת הכבדה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
9
מוסיפים את הסוכר המגורען והוניל וממשיכים לטאטא עד שיש לכם פסגות מוצקות. מקפלים חצי שמנת מוקצפת לתוך תערובת דלעת מקורר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קצפת
דלעת
וניל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
יוצקים את המוס לתוך צלחת סופלה 7 על 4 אינץ'. צינור או כף הנותרים קצפת דקורטיבי על מוס ומפזרים, אם תרצה, עם גרידה כתומה.