קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס דלעת

מוס דלעת
מוס דלעת נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-138 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא ג'לטין, סוכר חום, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מוס דלעת, מוס דלעת, ו מוס דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את חצי חצי, דלעת, סוכר חום, מלח, קינמון, ואגוז מוסקט בקערה חסינת חום מעל למחבת של מים רותחים עד חם, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
מוסקטמוסקט
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מקציפים את חלמוני הביצה בקערה אחרת, מערבבים חלק מהדלעת החמה לתוך חלמוני הביצה כדי לחמם אותם, ואז לשפוך את תערובת דלעת ביצה בחזרה לתוך הדוד הכפול ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
דלעתדלעת
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מחממים את התערובת על המים הבוערים עוד 4 עד 5 דקות, עד שהוא מתחיל להתעבות, תוך ערבוב מתמיד. אתה לא רוצה את הביצים לטרוף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
5
הסר מהחום.
6
ממיסים את הג ' לטין במים קרים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
7
מוסיפים את הג ' לטין המומס, הבננה, ואת גרידת התפוז לתערובת הדלעת ומערבבים היטב. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ג ' לטיןג ' לטין
דלעתדלעת
בננהבננה
8
לקישוט:מקציפים את השמנת הכבדה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מוסיפים את הסוכר המגורען והוניל וממשיכים לטאטא עד שיש לכם פסגות מוצקות. מקפלים חצי שמנת מוקצפת לתוך תערובת דלעת מקורר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קצפתקצפת
דלעתדלעת
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
יוצקים את המוס לתוך צלחת סופלה 7 על 4 אינץ'. צינור או כף הנותרים קצפת דקורטיבי על מוס ומפזרים, אם תרצה, עם גרידה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
גרידה כתומהגרידה כתומה
11
מגישים מקורר.