מוס מוקה שקדים
מוס מוקה שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-28 דקות. אם יש לך גרגרי אספרסו מיידיים, אמרטו, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: מוס מוקה עם פלפל סצ'ואן (Mousse au Mokan et Poivre), עוגת מוס מוקה, ו מוס מוקה.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל גבוה במשך 45 שניות או עד שוקולד נמס, ערבוב לאחר 20 שניות; מערבבים עד חלקה. מערבבים בליקר.
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס.
שלב 1/4 כוס סוכר, 2 כפות מים, ומלח בסיר קטן; להביא לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 24
בהדרגה לשפוך סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבונים ביצה, פועם במהירות בינונית. להגביר את המהירות לגבוה, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מקפלים חצי תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד. מקפלים בתערובת ביצה לבן שנותר. בעדינות לקפל ציפוי מוקצף. לחלק באופן שווה בין 6 קערות. כיסוי פני השטח של מוס עם פלסטיק לעטוף; צמרמורת לפחות 2 שעות.
מניחים ופלים 2 סנטימטרים זה מזה על נייר קלף, צד שטוח למטה. למעלה כל אחד עם 1 כפית אגוזים.
מקום הנותרים 1/4 כוס סוכר בסיר נקי, קטן, כבד; לבשל על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס והוא זהב (כ 3 דקות). אל תערבבי.
טפטוף סוכר באופן שווה על ופלים.
בואו לעמוד במשך 5 דקות או עד סט.
הסר לעטוף פלסטיק מן הכלים; העליון כל מנה עם 1 וופל.
הערה תזונה: אם תחליף כמות שווה של קצפת לציפוי מוקצף במתכון זה, תוכל להוסיף 41 קלוריות, שומן 8g, ו 2g ישב שומן לכל מנה.