מוס קוסקוס מנגו
מוס קוסקוס מנגו הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 340 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו יוגורט וניל, מנגו, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו מוס קוסקוס מנגו, מוס מנגו . איך להכין מוס מנגו מהיר, ו מנגו-אידיוט טונה עם קוסקוס מנגו עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה מביאים את המים לרתיחה.
מוסיפים את הקוסקוס בזרם. מערבבים פעם אחת.
מסירים מהאש. מכסים ומניחים לעמוד עד שהקוסקוס רך, 12 עד 15 דקות.
מערבבים פנימה 2 כפות מהסוכר. מכסים היטב ומניחים בצד.
קרצפו את אחד התפוזים מתחת למים זורמים וייבשו.בעזרת קולפן ירקות מסירים את הגרידה, נזהרים לא לקלף אף אחד מהגוש הלבן. טחון דק את הגרידה. הניחו בצד.
סוחטים את התפוזים לקבלת כ -3 / 4 כוס מיץ. מסננים דרך מסננת בינונית לסיר קטן. על אש בינונית, הרתיח את המיץ עד שהוא הצטמצם לכ -2 כפות, ובעל עקביות של דבש מותך, 4 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את הקואנטרו. הניחו בצד.
מקלפים את המנגו וחותכים את הבשר מהזרע.
חותכים חצי לטריזים דקים וקובעים גס את השאר. הניחו בצד.
בקערת מתכת צוננת מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים פנימה את הווניל ואת יתרת הסוכר. מקררים 1 כוס מהקצפת להגשה. בקערה בינונית שלבו את שארית הקצפת עם היוגורט והמנגו הקוביות. מקררים.
לפני ההגשה שלבו את תערובת היוגורט-מנגו עם הקוסקוס. כף כמויות שוות ל -6 כוסות פרפה או קערות קטנות. מעל כל קינוח מנה נדיבה של הקצפת השמורה ופלחי המנגו.
מזלפים רוטב תפוזים-קוינטרו, מפזרים גרידת תפוז טחונה ומגישים.