מוס קוקוס עם דובדבנים ספוגים רום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס קוקוס עם דובדבנים ספוג רום. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חלב קוקוס, ג'לטין, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סורבה קוקוס משולשת עם דובדבנים ספוגים בקירש, דובדבנים ספוגי בורבון, ו פאי תפוחים עם דובדבנים ספוגים בוויסקי.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את חלב הקוקוס, התאדה חלב, 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של הסוכר, קוקוס מגורר, ותמצית שקדים.
מפזרים את הג ' לטין על המים הקרים בקערה קטנה, ולתת לו לעמוד במשך 5 דקות. ואז מניחים את הקערה בסיר קטן של מים רותחים. מערבבים את תערובת הג 'לטין לעתים קרובות עד הג' לטין מומס, על 3 דקות. מערבבים על 1 כוס של תערובת קוקוס לתוך הג ' לטין. לאחר מכן לטאטא את תערובת הג ' לטין לתוך תערובת הקוקוס הנותרים.
מניחים את הקערה של תערובת קוקוס בקערה גדולה יותר מלאה במים קרים.
תן לו לעמוד, ערבוב לעתים קרובות, עד שנקבע באופן חלקי, על 5 דקות.
בקערה קטנה ללא שומן, באמצעות מערבל חשמלי שנערך ביד להגדיר במהירות נמוכה, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף. הגבירו את המהירות לגבוה, והכו רק עד שיוצרו פסגות רכות. מקפלים את הלבנים לתערובת הקוקוס.
שמן קל עובש מחורץ 1 ליטר.
יוצקים את מוס הקוקוס, מחליקים את החלק העליון עם מרית גומי, ומכסים בחוזקה עם לעטוף פלסטיק. מקררים למשך 6 שעות או לילה.
בקערה בינונית, לשלב את הדובדבנים הקצוצים, הנותרים כוס סוכר, ורום. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
כדי להתיר את המוס, להרטיב מגבת מטבח נקייה עם מים חמים לסחוט אותו. הפוך את התבנית על מגש הגשה, לעטוף את המגבת הלחה החמה סביב התבנית; תן לו לעמוד במשך 30 שניות, ולהסיר את המגבת. החזק את התבנית ואת המגש יחד, ולנער בחוזקה פעם או פעמיים כדי להתיר את המוס על המגש.
חותכים את המוס לתוך טריזים, ולהעביר אותם צלחות קינוח. דובדבנים כבושים כפית ומיץ שלהם על כל מנה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;