מוס קיפוד ים עם ויניגרט זנגביל
שון קיפוד מוס עם ויניגרט זנגביל דורש על 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 120 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את המגש חד, קרם כבד, שמן זית מתון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שון קיפוד מוס עם ויניגרט זנגביל, Sean Urchin Ceviche, ו טרגון Tagliatelle עם חמאת קיפוד שון.
הוראות
מפזרים ג ' לטין על מרק בסיר קטן ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך, ואז לבשל מעל חום מתון, ערבוב, עד מומס, 1 עד 2 דקות.
כוח uni דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, גירוד התחתון של מסננת מדי פעם.
לטאטא חלמון, מלח, מיץ לימון, קאיין, ולאחר מכן להוסיף תערובת מרק, לטאטא. חזור לסיר ומבשל על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא רושם 77° על מדחום, 2 עד 3 דקות. (אל תתנו להתבשל או ביצה יהיה קרדל.)
העברת תערובת לקערה להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים.
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד התערובת קרה ועקביות של חלבוני ביצה גלם, על 10 דקות.
Beat שמנת עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל קרם לתערובת uni בעדינות אבל ביסודיות. צ ' יל, מכוסה, עד סט, על 1 שעה.
לחץ חזק על ג ' ינג ' ר במסננת קטנה בסדר רשת להגדיר על קערה קטנה כדי לחלץ 1 כפית מיץ (מוצקים להשליך), ולאחר מכן לטאטא מיץ לימון ומלח.
מוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
כפית 1/4 כוס מוס על כל אחד 6 צלחות, ואז לטפטף עם כמה ויניגרט.
* מוס יכול להיות מקורר עד 1 יום.* ויניגרט זנגביל יכול להתבצע 6 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.