מוס שוקולד חלב עם גנאש פורט וקרם פרש מוקצף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס שוקולד חלב עם פורט גנאש וקרם מוקצף Fraîche. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם קרם fraîche, מים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי, עוגת פקאן ושוקולד עם בורבון מוקצף קרם פרש, ו עוגיות פצפוצי שוקולד עם שוקולד מוקצף שוקולד גאנש (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים 1 1/4 יציאת כוסות בסיר heavymedium עד מופחת 1/4 כוס, על 9 דקות.
בינתיים, שמנת מבושלת ו סיר קטן חמאה.
הוסף שוקולד; להקציף עד חלקה. מערבבים 2tablespoons הפחתת נמל לתוך chocolatemixture.
הוסף 1/2 יציאת גביע ו 1 כפות סוגר להפחתת יציאה. מרתיחים עד syrupcoats כף עבה, 6 עד 7 דקות.
להקציף חלמונים, 2 כף, 2 כפות שמנת, וסוכר בסיר בינוני גלי. מערבבים מעל בינוני-lowheat עד פודינג מתעבה מספיק כף מעיל, על 5 דקות (לא להרתיח).
הוסף שוקולד; stiruntil חלקה.
העברת שוקולד mixtureto קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, הלבן beategg בקערה בינונית אחרת untilsoft פיקס טופס. מקפלים לבנים לתוך chocolatemixture ב 2 תוספות. מקציפים 8 כף קצפת בקערה בינונית אחרת עד peaksform. מקפלים שמנת לתערובת שוקולד.כיסוי; צמרמורת לפחות 6 שעות. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. שמור צונן.
שימוש מיקסר חשמלי, לנצח קרם בצורת פסגות רכות בינוניות bowluntil. מקפלים בcrème fraîche.
לחמם מחדש גנאש במיקרוגל ב10 שניות עד חם. לחמם מחדש
סירופ פורט, דליל עם נמל על ידי 1 / 2tespoonfuls אם עבה מדי.
להביא סיר קטן של מים כמעטכדי להרתיח. כף 2 כפות ganacheonto חם מרכז של כל אחד 8 צלחות. לטבול largetablespoon לתוך מים חמים; לנער offexcess. החל בקצה 1 של מוס, pulltablespoon במצב אופקי acrosssurface של מוס, ויצרו oval-shapedscoop.
שים מוס במרכז גנאש. חזור על הליך עבור כל מנה, dippingspoon לתוך מים חמים ולנער את excessbetween סקופים. באמצעות מעט smallerspoon, חזור על ההליך כדי לגרוף whippedcrème fraîche.
מקום 1 כף של whippedcrème fraîche לצד מוס על כל צלחת.
טפטוף חם סירופ פורט aroundganache על כל צלחת.
* זמין ברוב הסופרמרקטים ובמתמחה חנויות מזון.