קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

מוס שוקולד חלב עם גנאש פורט וקרם פרש מוקצף

מוס שוקולד חלב עם גנאש פורט וקרם פרש מוקצף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס שוקולד חלב עם פורט גנאש וקרם מוקצף Fraîche. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם קרם fraîche, מים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי, עוגת פקאן ושוקולד עם בורבון מוקצף קרם פרש, ו עוגיות פצפוצי שוקולד עם שוקולד מוקצף שוקולד גאנש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים 1 1/4 יציאת כוסות בסיר heavymedium עד מופחת 1/4 כוס, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בינתיים, שמנת מבושלת ו סיר קטן חמאה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום.
4
הוסף שוקולד; להקציף עד חלקה. מערבבים 2tablespoons הפחתת נמל לתוך chocolatemixture.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
צמצוםצמצום
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
הוסף 1/2 יציאת גביע ו 1 כפות סוגר להפחתת יציאה. מרתיחים עד syrupcoats כף עבה, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
יציאהיציאה
1
להקציף חלמונים, 2 כף, 2 כפות שמנת, וסוכר בסיר בינוני גלי. מערבבים מעל בינוני-lowheat עד פודינג מתעבה מספיק כף מעיל, על 5 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרםקרם
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
הסר מהחום.
3
הוסף שוקולד; stiruntil חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
4
העברת שוקולד mixtureto קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, הלבן beategg בקערה בינונית אחרת untilsoft פיקס טופס. מקפלים לבנים לתוך chocolatemixture ב 2 תוספות. מקציפים 8 כף קצפת בקערה בינונית אחרת עד peaksform. מקפלים שמנת לתערובת שוקולד.כיסוי; צמרמורת לפחות 6 שעות. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
1
שימוש מיקסר חשמלי, לנצח קרם בצורת פסגות רכות בינוניות bowluntil. מקפלים בcrème fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
לחמם מחדש גנאש במיקרוגל ב10 שניות עד חם. לחמם מחדש
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
3
סירופ פורט, דליל עם נמל על ידי 1 / 2tespoonfuls אם עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
יציאהיציאה
4
להביא סיר קטן של מים כמעטכדי להרתיח. כף 2 כפות ganacheonto חם מרכז של כל אחד 8 צלחות. לטבול largetablespoon לתוך מים חמים; לנער offexcess. החל בקצה 1 של מוס, pulltablespoon במצב אופקי acrosssurface של מוס, ויצרו oval-shapedscoop.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
שים מוס במרכז גנאש. חזור על הליך עבור כל מנה, dippingspoon לתוך מים חמים ולנער את excessbetween סקופים. באמצעות מעט smallerspoon, חזור על ההליך כדי לגרוף whippedcrème fraîche.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
מקום 1 כף של whippedcrème fraîche לצד מוס על כל צלחת.
7
טפטוף חם סירופ פורט aroundganache על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
יציאהיציאה
8
* זמין ברוב הסופרמרקטים ובמתמחה חנויות מזון.
9
בתיאבון