קושימומחה
מוכן ב20 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס שוקולד כתום

מוס שוקולד כתום
מוס שוקולד כתום יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 20 שעות ו-35 דקות. וזה די גרוע. נסו מוס שוקולד L ' Orange, מוס שוקולד כתום, ו פאי מוס שוקולד כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את 2 השוקולדים, ליקר תפוזים, 1/4 כוס מים, והוניל בקערה חסינת חום. מניחים אותו על מחבת של מים רותחים רק עד שהשוקולד נמס. מגניב לחלוטין לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
שוקולדשוקולד
ונילוניל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
2
להקציף את גרידת התפוז וחמאה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מניחים את חלמוני הביצה ו 1/2 כוס הסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה. הכה במהירות גבוהה במשך 4 דקות, או עד צהוב עבה מאוד חיוור. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים 1 כוס חלבונים ביצה (לשמור או להשליך את השאר), מלח, ו 1 כף של הסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. הכה במהירות גבוהה עד המשרד אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
6
לטאטא 1/4 של החלבונים ביצה לתוך תערובת השוקולד; ואז לקפל את השאר בזהירות עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מקציףמקציף
7
ללא ניקוי הקערה או להקציף, מקציפים את השמנת הכבדה ואת כף הנותרים של סוכר עד המשרד. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שמנת כבדהשמנת כבדה
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
יוצקים את המוס לתוך מנות בודדות או קערה של 8 כוסות. צ ' יל ולקשט עם קצפת ותפוזים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
כתוםכתום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מגישים עם תוספת קצפת בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
10
מקציפים את הקרם בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. כשהוא מתחיל להתעבות, מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים להצליף עד שהקרם יוצר פסגות נוקשות. אל תפרזי, או שתגמרי עם חמאה!
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה