מוס שוקולד כתום יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 20 שעות ו-35 דקות. וזה די גרוע. נסו מוס שוקולד L ' Orange, מוס שוקולד כתום, ו פאי מוס שוקולד כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את 2 השוקולדים, ליקר תפוזים, 1/4 כוס מים, והוניל בקערה חסינת חום. מניחים אותו על מחבת של מים רותחים רק עד שהשוקולד נמס. מגניב לחלוטין לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
שוקולד
וניל
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
2
להקציף את גרידת התפוז וחמאה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מניחים את חלמוני הביצה ו 1/2 כוס הסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה. הכה במהירות גבוהה במשך 4 דקות, או עד צהוב עבה מאוד חיוור. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חלמון ביצה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
קערה
4
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מניחים 1 כוס חלבונים ביצה (לשמור או להשליך את השאר), מלח, ו 1 כף של הסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. הכה במהירות גבוהה עד המשרד אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
6
לטאטא 1/4 של החלבונים ביצה לתוך תערובת השוקולד; ואז לקפל את השאר בזהירות עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מרית
מקציף
7
ללא ניקוי הקערה או להקציף, מקציפים את השמנת הכבדה ואת כף הנותרים של סוכר עד המשרד. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
שמנת כבדה
שוקולד
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
יוצקים את המוס לתוך מנות בודדות או קערה של 8 כוסות. צ ' יל ולקשט עם קצפת ותפוזים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
כתום
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מגישים עם תוספת קצפת בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
10
מקציפים את הקרם בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. כשהוא מתחיל להתעבות, מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים להצליף עד שהקרם יוצר פסגות נוקשות. אל תפרזי, או שתגמרי עם חמאה!