מוצרלה ופסטו סטרטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל Mozzarellan ו Pesto סטרטן. מנה אחת מכילה 2124 קלוריות, 121 גרם חלבון ו 159 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו זיתים, גבינת מוצרלה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו שכבת ירקות מוצרלה, שכבות מחבת עם פנקטן ומוצרלה, ו מוצרלה טרייה, עגבניות מיובשות, ושכבת פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס מלבני אפייה צלחת, 13x9x2 אינץ', עם ספריי בישול.
מורחים צד אחד של כל פרוסת לחם עם פסטו. מסדרים לחם, פסטו הצדדים למעלה, בתחתית צלחת אפייה, חיתוך פרוסות כדי להתאים במידת הצורך.
מפזרים זיתים, פלפלים וגבינת מוצרלה.
מקציפים ביצים, חלב, מלח ופלפל עד מעורבב היטב.
יוצקים באופן שווה על גבינות בצלחת.
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
אופים חשפו 55 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי העליון הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.