מוצרלה וקרוזה
מוצרלן וקרוזה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן בוטנים, מוצרלה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מוצרלן וקרוזה, מוצרלן וקרוזה, ו מוצרלן בכרכרה: מוצרלן בקרוזה.
הוראות
מקציפים יחד את הביצים, החלב והפרמיגיאנו-רג ' יאנו בקערה בינונית עד שהם תערובת הומוגנית. מתבלים במלח, לפי הטעם, ושומרים.
מחלקים את המוצרלה בין 4 פרוסות מכיכר פולמן.
שים את פרוסות הלחם הנותרות על גבי המוצרלה ולחץ לסגירה.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
הוסף שמן בוטנים למחבת רחבה וגדולה עד שהוא בעומק של לפחות 1/2 אינץ'.
מחממים על אש בינונית-גבוהה עד 350 מעלות צלזיוס.
לחפור כל כריך בקמח ולנער את עודף. טובלים כל כריך בנדיבות בתערובת הביצים / והגבינה. עבדו בקבוצות, עשו את התהליך הזה לכל כריך רגע לפני הטיגון, זה לא רעיון טוב לקמח ולטבול מבעוד מועד. אבטח כל כריך בעזרת קיסמים.
שים את הכריך הראשון בשמן החם.
הסר את קיסמים כדי להפוך ולהכניס את קיסמים בצד השני. כאשר כל כריך הוא נחמד וחום משני הצדדים, להסיר אותו מן השמן כתם אותו על מגבות נייר. שים אותו על מגש גיליון עם מתלה ושמור על חום בתנור שחומם מראש. חזור על תהליך זה עם כל אחד מהכריכים.
חותכים את הכריכים באלכסון לרבעים, מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם הרוטב.
במחבת מטגן קטנה לשלב את שמן הזית, שום ופלפל אדום כתוש. מבשלים על אש בינונית עד שהשום מזהיב וארומטי מאוד.
מוסיפים את מיץ הלימון והצלפים ומנערים לשילוב. מערבבים פנימה את החמאה ומתבלים במלח, לפי הטעם. זורקים פנימה את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
צ ' ייייייייייייייייייייייייייי!