מוקה מתוק-מריר רול פקאן
אם יש לך חמאה, שמנת של טרטר, אספרסו מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פאי שוקולד פקאן מתוק-מריר, לא לאפות מוקה רול מתכון, ו מוקה קינמון רול בריא (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שוקולד חלב ואספרסו מיידי. בסיר מחממים את השמנת.
יוצקים את השמנת על השוקולד; לתת לעמוד עד נמס, ואז לטאטא עד מעורבב. לקרר את קרם מוקה עד קר, על 2 שעות.
לרסס מחבת רול ג 'לי 12 על 16 אינץ' עם תרסיס שמן צמחי. בשורה התחתונה עם נייר קלף ולרסס את הנייר.
מורחים את הפקאן על צלחת עוגה ואופים במשך 7 דקות, או עד הזהב.
בואו להתקרר לחלוטין. במעבד מזון, דופק את הפקאן עם הקמח עד הקרקע דק.
לשים את השוקולד מריר חמאה בקערה חסינת חום; להגדיר את הקערה על סיר של מים בקושי מבעבע ומערבבים עד נמס. את החום, להקציף את החלמונים, 1/3 כוס הסוכר והמלח.
בקערה גדולה, לנצח את החלבונים ביצה וקרם של טרטר עד מקציף. הכה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. לאט לנצח את הנותרים 1/3 כוס סוכר עד הלבנים הם המשרד מבריק. מקפלים רבע מהלבנים לשוקולד; מקפלים את השוקולד ואת הפקאן ללבנים הנותרים עד שלא נשארים פסים.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים במשך 9 דקות, או עד קפיץ.
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה.
תריץ סכין מסביב לקצה המחבת. בכבדות אבק את העוגה עם אבקת קקאו לכסות עם גיליון של נייר.
מניחים קרש חיתוך על העוגה והופכים אותה; מסירים את המחבת ואת נייר הקלף.
הכה את קרם מוקה צונן במהירות גבוהה עד שהוא מוצק ומחזיק את צורתו.
מורחים את השמנת באופן שווה על העוגה. החל בצד ארוך, להפשיל את העוגה בחוזקה ככל האפשר, באמצעות רדיד כמדריך. לעטוף בחוזקה את גליל העוגה בנייר כסף ולהחליק אותו על קרש חיתוך. מקררים עד חברה, על 2 שעות. לפתוח את העוגה ואבק עם יותר קקאו. בזהירות להחליק אותו על מגש ארוך ואבק עם הסוכר ' ממתקים.