קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקה מתוק-מריר רול פקאן

מוקה מתוק-מריר רול פקאן
אם יש לך חמאה, שמנת של טרטר, אספרסו מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פאי שוקולד פקאן מתוק-מריר, לא לאפות מוקה רול מתכון, ו מוקה קינמון רול בריא (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את שוקולד חלב ואספרסו מיידי. בסיר מחממים את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולד חלבשוקולד חלב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים את השמנת על השוקולד; לתת לעמוד עד נמס, ואז לטאטא עד מעורבב. לקרר את קרם מוקה עד קר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
מוקהמוקה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לרסס מחבת רול ג 'לי 12 על 16 אינץ' עם תרסיס שמן צמחי. בשורה התחתונה עם נייר קלף ולרסס את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מורחים את הפקאן על צלחת עוגה ואופים במשך 7 דקות, או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בואו להתקרר לחלוטין. במעבד מזון, דופק את הפקאן עם הקמח עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
לשים את השוקולד מריר חמאה בקערה חסינת חום; להגדיר את הקערה על סיר של מים בקושי מבעבע ומערבבים עד נמס. את החום, להקציף את החלמונים, 1/3 כוס הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריותזנים של פטריות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
בקערה גדולה, לנצח את החלבונים ביצה וקרם של טרטר עד מקציף. הכה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. לאט לנצח את הנותרים 1/3 כוס סוכר עד הלבנים הם המשרד מבריק. מקפלים רבע מהלבנים לשוקולד; מקפלים את השוקולד ואת הפקאן ללבנים הנותרים עד שלא נשארים פסים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים במשך 9 דקות, או עד קפיץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
תריץ סכין מסביב לקצה המחבת. בכבדות אבק את העוגה עם אבקת קקאו לכסות עם גיליון של נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מניחים קרש חיתוך על העוגה והופכים אותה; מסירים את המחבת ואת נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
הכה את קרם מוקה צונן במהירות גבוהה עד שהוא מוצק ומחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
מוקהמוקה
14
מורחים את השמנת באופן שווה על העוגה. החל בצד ארוך, להפשיל את העוגה בחוזקה ככל האפשר, באמצעות רדיד כמדריך. לעטוף בחוזקה את גליל העוגה בנייר כסף ולהחליק אותו על קרש חיתוך. מקררים עד חברה, על 2 שעות. לפתוח את העוגה ואבק עם יותר קקאו. בזהירות להחליק אותו על מגש ארוך ואבק עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
15
חותכים לפרוסות; לשרת.