מוקה-עוגת שקדים
עוגת מוקה-שקדים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם עוגיות כריך שוקולד מלאות קרם, שקדים, אספרסו מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו לא לאפות עוגת חמאת שקדים, אלמונד ג'וי מוקה, ו עוגת מוקה שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, מניחים עוגיות במעבד מזון; תהליך עד מתפורר.
מוסיפים מים חמים, 1 כפית קקאו, ו 1/2 כפית אספרסו; דופק 5 פעמים או רק עד לח. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ מצופה ספריי בישול; להפריש.
כדי להכין מילוי, מפזרים ג ' לטין מעל 2 כפות מים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין (כ 3 דקות).
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כף אספרסו, ולהניח בצד.
שלב סוכר 2 כפות קקאו בסיר קטן על אש נמוכה. בהדרגה להוסיף חלב; לבשל עד חלקה (כ 6 דקות), ערבוב לעתים קרובות עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת ביצים למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה (כ 4 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים בתערובת ג ' לטין.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח עד מילוי מתקרר לטמפרטורת החדר( כ -15 דקות), ערבוב מדי פעם. מערבבים תמצית שקדים. תערובת מילוי כפית לתוך קערה גדולה; צמרמורת 30 דקות. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. כפית מילוי לתוך קרום מוכן. תרגע 8 שעות.