מוקפץ בקר במרינדה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ומנה עיקרית ראשונית? מוקפץ בקר במרינדה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 422 קלוריות. מתכון זה משמש 3. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מרק בקר, שום, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 69%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מוקפץ בקר במרינדה, עוף קטיפה במרינדה עבור מוקפץ, ו מוקפץ עוף במרינדה בריא (מחבת אחת!).
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את היין, 4 כפות שמן, אבקת צ 'ילי, שום, כמון, מלח, ג' ינג ' ר ופלפל; הוסף בקר. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 12 שעות.
במחבת גדולה או בווק מטגנים את הבצל, הקישואים, הגזר והפלפלים בשמן שנותר במשך 4-5 דקות או עד שהם פריכים.
מסננים וזורקים את המרינדה. מוקפץ בקר במשך 5-6 דקות או עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים. מחזירים ירקות למחבת; מערבבים 2-3 דקות או עד לחימום.