מוקפץ בקר מהיר
אם יש לכם שמן צמחי, פרחי ברוקולי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מעולה. מתכונים דומים: עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות, ו מהיר 10 דקות שרימפס טריאקי מוקפץ.
הוראות
מחממים שמן צמחי בווק גדול או מחבת על חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים בשר עד השחמה, 3 עד 4 דקות. להעביר בשר לצד של הווק ולהוסיף ברוקולי, פלפל, גזר, בצל ירוק, ושום למרכז הווק. מבשלים ומערבבים ירקות במשך 2 דקות. מערבבים בשר בקר לירקות ומתבלים ברוטב סויה וזרעי שומשום. המשך לבשל ומערבבים עד ירקות רכים, על 2 דקות יותר.