מוקפץ בקר פיליפיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב סויה, סלרי, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון 90%, המנה הזו מעולה. נסו מוקפץ בקר וכרוב, מוקפץ בקר וברוקולי, ו בקר קל וברוקולי עם בשר צבי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הסטייק הפרוס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פרוס
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מפזרים את עמילן התירס מעל פרוסות הבקר ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
בקר
3
מקציפים יחד את רוטב הסויה והסוכר בקערה קטנה עד שהסוכר מתמוסס; יוצקים על פרוסות הבקר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
סוכר
בקר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מערבבים ומשרים במקרר לפחות 2 שעות או לילה.
5
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם עד שהם רכים, 5 עד 7 דקות. מערבבים את רוטב הצדפות לתוך הבצל והשום; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב צדפות
שמן זית
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את אפונת השלג, האפונה הירוקה, הגזר, הסלרי והפלפל האדום; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים מעט, אך עדיין פריכים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
אפונה ירוקה
ירק
אפונה לבנה
גזר
סלרי
7
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מחממים 2 כפות שמן במחבת נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוציאים את הבקר מהמרינדה ומנערים עודף לחות; השלך את המרינדה. מטגנים את פרוסות הבקר בשמן החם לדרגת האלימות הרצויה, 3 עד 5 דקות לכל צד לבינוני.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בקר
שמן בישול
10
מוסיפים את הבשר המבושל לתערובת הירקות ומערבבים היטב.