קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

מוקפץ בקר פיליפיני

מוקפץ בקר פיליפיני
מוקפץ בקר פיליפיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב סויה, סלרי, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון 90%, המנה הזו מעולה. נסו מוקפץ בקר וכרוב, מוקפץ בקר וברוקולי, ו בקר קל וברוקולי עם בשר צבי מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הסטייק הפרוס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פרוססטייק פרוס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים את עמילן התירס מעל פרוסות הבקר ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
בקרבקר
3
מקציפים יחד את רוטב הסויה והסוכר בקערה קטנה עד שהסוכר מתמוסס; יוצקים על פרוסות הבקר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
סוכרסוכר
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מערבבים ומשרים במקרר לפחות 2 שעות או לילה.
5
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם עד שהם רכים, 5 עד 7 דקות. מערבבים את רוטב הצדפות לתוך הבצל והשום; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב צדפותרוטב צדפות
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את אפונת השלג, האפונה הירוקה, הגזר, הסלרי והפלפל האדום; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים מעט, אך עדיין פריכים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
אפונה ירוקהאפונה ירוקה
ירקירק
אפונה לבנהאפונה לבנה
גזרגזר
סלריסלרי
7
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מחממים 2 כפות שמן במחבת נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוציאים את הבקר מהמרינדה ומנערים עודף לחות; השלך את המרינדה. מטגנים את פרוסות הבקר בשמן החם לדרגת האלימות הרצויה, 3 עד 5 דקות לכל צד לבינוני.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
10
מוסיפים את הבשר המבושל לתערובת הירקות ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בקרבקר
11
מגישים חם.