מוקרם תרד מוקרם
מוקרם תרד גראטן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 258 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, פירורי לחם, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו מוקרם תרד מוקרם, מוקרם תרד מוקרם פנטסטי, ו מוקרם כרוב מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה רדוד 1 1/2-כדי 2 ליטר צלחת אפייה. לסחוט כמה שיותר מים מהתרד (להשתמש בידיים שלך או מגבת מטבח נקייה). תניח בצד.
חום תרד ושמנת בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומערבבים גבינה להמסה. מערבבים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. להתאים תיבול לפי הטעם.
העברת תערובת תרד לתבנית אפייה בחמאה ומפזרים פירורי לחם. ממש לפני ההגשה, מניחים צלחת בתנור 5 עד 6 ב. מתחת לטוחן מוגדר גבוה; מטגן עד העליון הוא זהב ופריך, על 3 דקות.