קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

מורים ונוצרים (Moros y Cristianos)

מורים ונוצרים (Moros y Cristianos)
מורים ונוצרים (Moros y Cristianos) נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. אם יש לכם בייקון, עלה דפנה, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Quick & Easy Moros y Cristianos, ו שעועית שחורה קובנית ואורז (Moros y Cristianos) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בישול השעועית
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
2
לשטוף ולבחור על השעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
3
מניחים בסיר כבד בינוני עם 2 1/2 ליטרים מים, בצל, פלפל, אג ' יס או פלפל קובנל, ואת שוק החזיר, אם באמצעות, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. מנמיכים את החום בינוני ומבשל, חשוף, עד השעועית הם מכרז אבל עדיין לשמור על צורתם, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קובניפלפל קובני
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
ניקוז, הזמנת 4 כוסות של נוזל הבישול. זרוק את הירקות ואת hock חזיר; אתה צריך 2 כוסות שעועית מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
5
גימור המנה
6
מניחים את האורז בקערה בינונית, מכסים במי ברז קרים, ומערבלים את האורז, ואז לנקז, מחזיק את האורז במקום ביד אחת. חזור על התהליך פעמים רבות ככל הדרוש עד המים פועל ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מסננים היטב מסננת או מסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מחממים את השמן בסיר הכבד מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את הבייקון והקציצה לקוביות עד לזהב, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10
מוסיפים את הבצל, הפלפל הירוק, כמון, אורגנו, עלה דפנה ומטגנים עד הבצל רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים את האורז ומערבבים מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
12
מוסיפים את השעועית ואת השעועית שמורות בישול נוזלי, ולאחר מכן מוסיפים את החומץ, שרי, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
מערבבים היטב וטעם לתיבול; מוסיפים מעט יותר שרי, חומץ ו / או תבלינים במידת הצורך. נוזל הבישול צריך להיות טעים. מבשלים, נחשפים, עד שרוב הנוזל נספג ומכתשים קטנים נוצרו על פני השטח של האורז. Fluff את האורז מעט עם מזלג מטבח, להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית, ומבשלים, מכוסה היטב, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
אפונה גויה®אפונה גויה®
14
הסר מהחום ולתת לעמוד, חשוף, לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
15
הערה של קוק: עבור מתכון זה שעועית לא צריך להיות ספוג. ההליך הסטנדרטי הוא להשתמש באותה כמות של שעועית מבושלת כמו אורז גלם, אבל יחס זה יכול להיות מותאם לפי הטעם. עם זאת, אם השעועית מבושלת מעט, להפחית את הסכום כדי למנוע הפיכת רגשני האורז. הקובנים תמיד השתמשו באורז המומר של הדוד בן בגלל תכולת העמילן הנמוכה שלו.עבודה קדימה: השעועית עשויה להיות מבושלת עד 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
אפונה גויה®אפונה גויה®
16
מסננים אותם, שומרים את נוזל הבישול ומקררים את השעועית והנוזל בנפרד. עבור תיקון מהיר, מתכון זה עשוי להיות מוכן עם 2 כוסות שעועית משומרת (אחד 15 אונקיה יכול).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
17
מסננים במסננת להגדיר מעל קערה, ולהשתמש במרק שעועית כחלק הנוזל קרא במתכון.סירים מומלצים: 4 - כדי 5-ליטר 10-כדי 12 אינץ 'כבד תחתית סיר, לפחות 3 1/2 אינץ' עמוק, או 4-כדי 5-quart 10-כדי 12 אינץ יצוק אלומיניום קלדרו.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
18
Reprinted with permission from Gran Cocina Latina: The Food of Latin America by Maricel Presilla, © 2012 Norton