מזנון עוף הארטישוק הטוב ביותר עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 16 . מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטריות, מלח, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו מזנון קרפים, מזנון משובץ יהלומים, ו כריך מזנון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים אורז בר ומים בסיר, ומביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד.
4
בסיר גדול, להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל ופטריות בחמאה עד רך. מערבבים במרק, שמנת, שרי ומלח; מבשלים עד חם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
שרי.
קרם
בצל
מלח
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ומשמנים קלות צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בקערה גדולה, מערבבים יחד בייקון מבושל, תערובת מרק, בשר עוף, לבבות ארטישוק, גזר, גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
לבבות ארטישוק
בשר עוף
בייקון מבושל
גזר
מרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
תנור
6
מורחים אורז מבושל בתחתית צלחת האפייה, ואז להפיץ עוף תערובת ארטישוק על אורז. למעלה עם גבינת פרמזן.