מחבת ביסקוויט ורוטב נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל מחבת ביסקוויט ונקניק רוטב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 430 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך תערובת רוטב כפרי מקורית, חלב חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: נקניק, ביסקוויט ורוטב אופים, כריכי ביסקוויט עם נקניק ורוטב, וארוחת בוקר עם רוטב ביצים, ביסקוויט ונקניק..
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת ביסקוויק, סוכר, מלח וחמאה עד מתפורר.
מוסיפים חלב חמאה; מערבבים עד מעורבב היטב. תניח בצד.
ב 10 אינץ יצוק ברזל או מחבת ovenproof, לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות או עד כבר לא ורוד. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת רוטב וחלב עם מקצף עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת רוטב לנקניקיה מבושלת. מבשלים 2 עד 4 דקות, ערבוב כל הזמן, עד רוטב מתעבה. מערבבים ביצים קשות; מערבבים היטב.
זרוק בצק ביסקוויט על ידי כפות גדולות על רוטב נקניק חם.
אופים 25 עד 30 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב.