קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

מחבת ברזל יצוק קארי עוף מטוגן עם קארי ומנגו-רוטב יוגורט ואספרגוס אדום צ'ילה

מחבת ברזל יצוק קארי עוף מטוגן עם קארי ומנגו-רוטב יוגורט ואספרגוס אדום צ'ילה
מחבת ברזל יצוק קארי עוף מטוגן עם קארי ורוטב מנגו יוגורט ואספרגוס צ'ילה אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 866 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם עוף, אספרגוס, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 80%. מתכונים דומים: גזר ברזל יצוק עם קארי וכוסברה, קערות עוף קארי הודיות עם רוטב יוגורט קארי, ו נאגטס עוף מטוגן בקוקוס עם רוטב טבילת מנגו.

הוראות

1
חום 1 אינץ ' של שמן במחבת ברזל יצוק גדול, עמוק מעל חום גבוה ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
עוף העונה גם משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
3
מניחים את הקמח בשקית נייר חומה, מוסיפים 1 כף מלח, 2 כפיות פלפל שחור, אבקת קארי, ופלפל קאיין, ולנער לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת קאריאבקת קארי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מלחמלח
4
מוסיפים את העוף 3 חתיכות בכל פעם לשקית, ולנער היטב כדי מעיל כל חתיכה עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
שים אותם על מדף כשתסיים.
6
לאט לאט מוסיפים את חתיכות העוף לצד העור החם למטה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לגובה בינוני ומבשלים במשך 7 דקות, מסירים את הכיסוי, הופכים את העוף וממשיכים לבשל במשך 6 עד 7 דקות, או עד חום זהוב ומבשלים דרכו.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מסננים על מגבות נייר ומעבירים למגש וטפטוף עם רוטב מנגו-יוגורט או לשרת לצד.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
מנגומנגו
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
מגישים עם אספרגוס עם שמן צ ' ילה אדום.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
9
מחממים שמן זית במחבת קטנה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
11
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
12
מוסיפים את אבקת קארי ומים ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קאריאבקת קארי
מיםמים
13
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
14
מניחים את היוגורט, מנגו, תערובת בצל ומיץ ליים במעבד מזון ולעבד עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
יוגורטיוגורט
מנגומנגו
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
15
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לזרוק אספרגוס עם שמן העונה עם מלח. צלוי במשך 8 עד 10 דקות או עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
מניחים את כל החומרים בבלנדר פירה. מתח דרך מסננת בסדר. יכול להיות בקירור עד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
בלנדרבלנדר
17
מגישים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Bully היל כרמים ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים