מחבת נקניקיית מק וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל מחבת נקניקיות מק וגבינה. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 20 דקות. אם יש לכם חמאה, נקניקיות אוסקר מאייר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו נקניקייה צמחונית קלויה, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניקיות במחבת גדולה על חום בינוני 2 עד 3 דקות. או עד שחום קל.
מערבבים במים, חלב ומקרוני. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על אש נמוכה 5 עד 7 דקות. או עד מקרוני הוא רך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים וחמאה; מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה והרוטב מעורבב היטב.