מחבת עוף מק וגבינה
את המתכון ניתן להכין מחבת עוף מק וגבינה בערך 30 דקות. מתכון ללא חלב זה משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 243 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות משומרות, מרק עוף, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 47%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מחבת מק וגבינה, מחבת מק וגבינה, ו מחבת מק וגבינה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים עוף בשמן על אש בינונית-גבוהה עד שכבר לא ורוד.
הניחו בצד את חבילת הגבינה מתערובת ארוחת המקרוני. מערבבים פנימה את הפסטה, המרק, הקישואים, הבצל והאורגנו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 7-8 דקות או עד שהפסטה רכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים פנימה עגבניות ותכולת חבילת הגבינה השמורה. מבשלים ומערבבים 3-4 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
ניתן לשלב מקרוני וגבינה עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. דונלי למברוסקו גראספרוסה די קסטלבטרו אמביל עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![דונלי למברוסקו גרספרוסה די קסטלבטרו אמביל]()
דונלי למברוסקו גרספרוסה די קסטלבטרו אמביל
קצף עדין ומתמשך עם גוונים סגולים, יין זה עשיר בצבע אדום אודם עם השתקפויות נופך, במיוחד לאורך השפה. ניחוחות פירותיים של פירות יער אדומים מתערבבים עם תווים מתובלים. בחיך עוברים טעמי פירות חצי מתוקים נעימים. הוא מאוזן היטב על ידי טאנינים קלים.תערובת: 90% למברוסקו גראספרוסה, 10% מלבו ג 'נטילמגישים צוננים היטב כאפריטיף עם אוכל טיפוסי מאזור אמיליה-רומאניה כולל צ' רקוטרי שומני נרפא כמו מורטדלה. מצוין גם עם טורטליני בשר.