מחבת עוף עשב עם חרדל
מחבת עוף עשב עם חרדל הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 4 מנות. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 290 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . זה עובד היטב כמנה עיקרית. 21 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח, דבש, בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 66% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייק פלנק עם סלסה עשבי תיבול , שרימפס עשבוני שום בגריל ופצפוצי חומוס מרובי זרעים .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים חרדל דיז'ון ודבש.
מערבבים פנימה את הטרגון, הבזיליקום, התימין, המלח והפלפל.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מניחים עוף במחבת, ומברישים משני הצדדים בתערובת החרדל דיז'ון.
יוצקים 1/4 כוס יין מסביב לעוף. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-10 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
יוצקים עוד 1/4 כוס יין מסביב לעוף, וממשיכים לבשל כ-5 דקות, עד שהעוף כבר לא ורוד והמיצים מתבהרים.
מסירים מהאש, שומרים את יתרת הנוזלים.
מערבבים את היין שנותר לתוך המחבת. מגבירים את החום לבינוני ומגרדים חתיכות שחומות. מבשלים ומערבבים עד שהנוזל מצטמצם בכ-1/