מחבת פסטה קטיפת עוף באביב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מחבת פסטה קטיפתי באביב עוף. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור אביב. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר lea & perrins, חומץ סיידר תפוחים היינץ, רוטב ברביקיו מקורי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו מחבת פסטה עוף מוקרם, עוף איטלקי קרמי ומחבת פסטה, ו פסטת לימון שמנת מחבת עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב ברביקיו, חומץ, רוטב ווסטרשייר ורוטב סויה.
יוצקים על עוף בשקית פלסטיק resealable; שקית חותם. מקררים 2 שעות כדי להשרות.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך שקית ומרינדה. לבשל עוף במעשן עם שילוב של אפל, היקורי ואוק וודס ב 107° במשך 30 עד 45 דקות. או עד עוף מבושל דרך (165F).
בינתיים, לבשל פסטה לפי הוראות על חבילה ורוטב חום בסיר גדול לפי הוראות על החבילה. מערבבים אספרגוס, פלפלים ובזיליקום לרוטב.
מניחים תערובת פסטה על מגש הגשה.
חותכים עוף לפרוסות דקות; מניחים על גבי פסטה. מסדרים עצות אספרגוס סביב עוף; מפזרים גבינת פרמזן.