קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מחבת צרוב Walleye עם מחית שורש סלרי וסלט תפוחים

מחבת צרוב Walleye עם מחית שורש סלרי וסלט תפוחים
גשו לסופר וקנו חמאה, תפוח טעים, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוטי לימון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 38%. נסו שורש סלרי ופירה תפוחים, סלרי-שורש ופרה תפוחים, ו שורש סלרי, קולרבי ופרה תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטגן את וולאי מעל חום גבוה עד חום זהוב ולהפוך.
3
מניחים בתנור במשך 4 עד 6 דקות או עד דגים מבושלים עד בינוני (כ 140 מעלות F).
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מרתיחים שורש סלרי קצוץ ותפוחי סבתא סמית במים מלוחים עד מכרז ולהסיר מנוזל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח סבתא סמיתתפוח סבתא סמית
CeleriacCeleriac
מיםמים
5
מוסיפים חמאה ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6
לזרוק תפוחים julienned עם שמן לימון גרגיר הנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
שמן לימוןשמן לימון
תפוחתפוח
7
מניחים כמות קטנה של מחית על כל צלחת ומכסים עם חתיכת דגים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
8
מקשטים עם סלט תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח