מחבת צרוב Walleye עם מחית שורש סלרי וסלט תפוחים
גשו לסופר וקנו חמאה, תפוח טעים, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוטי לימון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 38%. נסו שורש סלרי ופירה תפוחים, סלרי-שורש ופרה תפוחים, ו שורש סלרי, קולרבי ופרה תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
לטגן את וולאי מעל חום גבוה עד חום זהוב ולהפוך.
מניחים בתנור במשך 4 עד 6 דקות או עד דגים מבושלים עד בינוני (כ 140 מעלות F).
מרתיחים שורש סלרי קצוץ ותפוחי סבתא סמית במים מלוחים עד מכרז ולהסיר מנוזל.
מוסיפים חמאה ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
לזרוק תפוחים julienned עם שמן לימון גרגיר הנח בצד.
מניחים כמות קטנה של מחית על כל צלחת ומכסים עם חתיכת דגים.