קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות70
מגזין

מחבת צרובה הליבוט עם שום צ'ייב Spaetzle, לובסטר ו Fava שעועית עם Veloute פטריות בר

מחבת צרובה הליבוט עם שום צ'ייב Spaetzle, לובסטר ו Fava שעועית עם Veloute פטריות בר
מחבת צרובה הליבוט עם שום צ'ייב Spaetzle, לובסטר ו Fava שעועית עם Veloute פטריות בר הוא pescatarian ומספק כ 2 מנות. במנה עיקרית זו יש 2761 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 239 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם פילה הליבוט, כרישה לבנים, שאלוטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו הליבוט צרוב עם בצל אביב וואלה וואלה, פול ו Sh, הליבוט על פירה Fava שעועית עם מנטה, ו מרק פטריות מעל חמאה חומה הליבוט צרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלב, קמח, 5 ביצים שלמות, אגוז מוסקט, 1 כפית מלח ופלפל טחון טרי ושום טחון עד שהבצק נוצר. אפשר לנוח במשך 30 דקות. על סיר של מים רותחים מומלחים, מעבירים את הבצק דרך מחבת מחוררת או יצרנית spaetzle. ברגע שהכופתאות צפות, מסננים מהמים ומניחים אותן על מגש עד לטמפרטורת החדר. להרטיב עם קצת שמן ולאחסן עד 2 ימים, בקירור.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
במקום סיר 2 כפות חמאה, 2 שאלוט, 1 כוס כרישה ו 1 כוס פטריות ומבשלים על אש בינונית במשך 15 דקות. לאחר מכן להוסיף את מלאי הדגים ולהפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הוסף את 1 ליטר של שמנת ולהפחית על ידי שני שלישים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
4
מניחים בבלנדר עד חלקה לעבור דרך מסננת. תסתגל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
תצטרך 2 מחבתות לבישול וסיר קטן לרוטב שלך. במחבת על חום בינוני גבוה, להוסיף את השמן ולאפשר 30 שניות כדי להתחמם. ואז למקם את פילה של דגים ממך במחבת אז זה לא להתיז לך. בעוד הדגים מתבשלים, לשים את המחבת השנייה על חום גבוה, מניחים חצי החמאה ולאפשר חום מעט. לאחר מעט חום להוסיף את spatzle ולאפשר לבשל במשך כ 1 1/2 דקות. בשלב זה מוסיפים את פול הלובסטר; מאפשרים לבשל לא יותר מ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הדג שלך צריך להיות מבושל כמעט על ידי נקודה זו עם קרום חום זהוב נחמד, להעיף ולסיים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מניחים את הרטבים על צלחות חמות עם טחון spatzle באמצע ואת הדגים סחוטים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה, מחולקתחמאה, מחולקת9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספול לבןפול לבן9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרדגים במלאי (עוף או ירקות יעשה)דגים במלאי (עוף או ירקות יעשה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1אוראו ממולאים כפוליםאגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה הליבוטפילה הליבוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרישה לבנהכרישה לבנה57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר לובסטר מבושל למחצהבשר לובסטר מבושל למחצה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'veloute פטריותveloute פטריות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות2שרימפס וורידיםשמןשמן11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2שאלוטשאלוט5ביצים שלמותביצים שלמות85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'spatzlespatzle

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.