מחבת צרובה הליבוט עם שום צ'ייב Spaetzle, לובסטר ו Fava שעועית עם Veloute פטריות בר
מחבת צרובה הליבוט עם שום צ'ייב Spaetzle, לובסטר ו Fava שעועית עם Veloute פטריות בר הוא pescatarian ומספק כ 2 מנות. במנה עיקרית זו יש 2761 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 239 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם פילה הליבוט, כרישה לבנים, שאלוטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו הליבוט צרוב עם בצל אביב וואלה וואלה, פול ו Sh, הליבוט על פירה Fava שעועית עם מנטה, ו מרק פטריות מעל חמאה חומה הליבוט צרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב, קמח, 5 ביצים שלמות, אגוז מוסקט, 1 כפית מלח ופלפל טחון טרי ושום טחון עד שהבצק נוצר. אפשר לנוח במשך 30 דקות. על סיר של מים רותחים מומלחים, מעבירים את הבצק דרך מחבת מחוררת או יצרנית spaetzle. ברגע שהכופתאות צפות, מסננים מהמים ומניחים אותן על מגש עד לטמפרטורת החדר. להרטיב עם קצת שמן ולאחסן עד 2 ימים, בקירור.
במקום סיר 2 כפות חמאה, 2 שאלוט, 1 כוס כרישה ו 1 כוס פטריות ומבשלים על אש בינונית במשך 15 דקות. לאחר מכן להוסיף את מלאי הדגים ולהפחית בחצי.
הוסף את 1 ליטר של שמנת ולהפחית על ידי שני שלישים נוספים.
מניחים בבלנדר עד חלקה לעבור דרך מסננת. תסתגל עם מלח ופלפל.
תצטרך 2 מחבתות לבישול וסיר קטן לרוטב שלך. במחבת על חום בינוני גבוה, להוסיף את השמן ולאפשר 30 שניות כדי להתחמם. ואז למקם את פילה של דגים ממך במחבת אז זה לא להתיז לך. בעוד הדגים מתבשלים, לשים את המחבת השנייה על חום גבוה, מניחים חצי החמאה ולאפשר חום מעט. לאחר מעט חום להוסיף את spatzle ולאפשר לבשל במשך כ 1 1/2 דקות. בשלב זה מוסיפים את פול הלובסטר; מאפשרים לבשל לא יותר מ 2 דקות.
הדג שלך צריך להיות מבושל כמעט על ידי נקודה זו עם קרום חום זהוב נחמד, להעיף ולסיים במשך 1 דקה.
מניחים את הרטבים על צלחות חמות עם טחון spatzle באמצע ואת הדגים סחוטים על גבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.