מחווני לוסי עסיסיים חריפים-fer
מחווני לוסי-פר חריפים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו קטשופ, לחמניות תפוחי אדמה בגודל מחוון, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו לוסי בורגר העסיסית (הידועה גם כ "לוסי לוסי לוסי היוסי"), לוסי העסיסית, ו עסיסי לוסי פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את הבצל, ומפיצים אותם לשכבה זוגית. לבשל, בלי לערבב, עד הקצוות של הבצל מתחילים חום, 5 דקות. מערבבים את הבצל וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה וקרמל, עוד 20 דקות.
מוסיפים את הצ ' יפוטלים, שום, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד ריחני בשילוב טוב, 1 עד 2 דקות, ולהסיר מהחום.
מחממים את התנור. מחלקים את הבשר ל 12 מנות, על 2 אונקיות כל אחד. ליצור פטי סביב כל פיסת גבינה ולשטח ל 2 1/2 עד 3 אינץ ' בקוטר.
שים את הקציצות עטופות על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף ומפזרים את כל הקציצות עם 3/4 מלח כפית.
לטגן עד הגבינה נמסה והמבורגרים הם עדיין קצת ורודים בפנים, על 6 דקות. ההמבורגרים יהיו מבושלים לפחות בינוני על מנת להמיס את הגבינה אבל עדיין להישאר עסיסי.
מערבבים את הקטשופ, בלסמי ו 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה.
מברישים את ההמבורגרים עם קצת מרוטב הקטשופ ומחלקים את השאר בין החצאים התחתונים של הלחמניות.
מניחים המבורגר על כל לחמניה התחתונה, למעלה עם כמה בצל חריף ולסיים עם לחמניה העליון.