עוף Iv העליון
עוף Iv העליון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1012 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, יין זינפנדל, שמן צמחי, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף עליון, עוף עליון, ו עוף עליון-פטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
מניחים גבינת פרמזן, ביצים ופירורי לחם בשלוש קערות קטנות נפרדות.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. טובלים כל חתיכת עוף בגבינת הפרמזן, ואז לתוך הביצה, ואז לתוך פירורי הלחם. חום את העוף משני הצדדים במחבת החמה, ולאחר מכן להעביר אותם לתבנית אפייה מוכנה.
יוצקים יין למחבת, לגרד את חתיכות השחמה.
מוסיפים פטריות ומבשלים 5 דקות, או עד מכרז. מעל כל חזה עוף עם כמויות זעירות של גבינת מונטריי, ואז פטריות כפית על הגבינה.
יוצקים את היין הנותר מהמחבת על כל. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.