אם יש לך חזה עוף, אבקת בצל, קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: כריך עוף מטוגן עם סלט כרוב ומיונז חריף, מחווני עוגת סרטן עם מיונז חריף, ו מחווני עוגת סרטן עם מיונז חריף.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: ברזל ואפל עגול 7 אינץ', שיפודי במבוק 8
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
שיפודים
3
למלח: לסיר, להוסיף 2 כוסות מים, מלח, סוכר, פתיתי צ ' ילה אדומים, פלפל, עלי טימין שום עלה דפנה. מביאים לרתיחה כדי לפזר את הסוכר והמלח. לאחר הרתיחה, להסיר מהחום ולהוסיף את הקרח. לאחר הנוזל הוא מגניב, במקום לתוך שקית מקפיא, ולהוסיף את העוף למלח, לוודא שהוא שקוע לחלוטין. מקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
טימין
פלפל
עלי דפנה
עוף שלם
שום
מלח
סוכר
מים
מלח
קרח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
1
מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה נפרדת, היכו יחד את החמאה, החמאה והביצים. הפוך באר במרכז החומרים היבשים ולהוסיף את החומרים הרטובים לייבש תוך ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מערבבים עד משולב היטב ואין גושים. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
3
יוצקים את הבלילה ואפל לתוך ברזל ופל ומבשלים על פי הוראות היצרן. חזור על הבלילה הוופל הנותרת.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
1
לטאטא יחד את הדבש, מיונז, Sriracha, אבקת שום, אבקת בצל ומלח, ולהגדיר במקרר כדי לאפשר טעמים לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
אבקת בצל
מיונז
Sriracha
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
מערבבים מיונז, שמנת חמוצה, חרדל וחומץ יחד בקערה גדולה. לאחר מכן מוסיפים כרוב ירוק, גזר, כרוב אדום, בצל אדום ותפוח. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים היטב כך שהכל מצופה באופן שווה. שמור את סלט הכרוב בקירור עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כרוב ירוק
כרוב אדום
מיונז
שמנת חמוצה
בצל אדום
חרדל
חומץ
גזר
תפוח
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מערבבים את הקמח, אבקת שום, אבקת בצל, מלח, תיבול איטלקי, פפריקה ופלפל שחור. בצלחת רדודה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים, חלב חמאה ורוטב חם. לדלות כל חתיכת עוף בתערובת הקמח, ואז לתוך הביצה, לנער את עודף, ולאחר מכן בחזרה לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
אבקת שום
פלפל שחור
אבקת בצל
חלב-חמאה
רוטב חריף
עוף שלם
פפריקה
קמח לכל מטרה
סוכר אדום גס
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
מחממים את שמן הקנולה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה. חום את העוף בשמן החם עד זהוב ופריך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מניחים את העוף המבושל על מתלה על מגש סדין ולהתחמם בזמן שאתה מסיים לבשל את שאר העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושל
עוף שלם
4
מניחים את העוף לתנור חם כדי לשמור על חם ופריך בזמן שאתה מכין את המחוונים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מורחים את המיונז מוכן על הוופל התחתון העליון עם כמה חתיכות של עוף מטוגן כדי ליצור מחוון. למעלה עם ערימה של סלט כרוב. סיים עם חתיכת הוופל השנייה והחזק יחד עם שיפוד במבוק. חזור על הוופלים הנותרים ועוף.
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.