קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

מחווני עוף וופל מטוגנים עם מיונז חריף

מחווני עוף וופל מטוגנים עם מיונז חריף
אם יש לך חזה עוף, אבקת בצל, קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: כריך עוף מטוגן עם סלט כרוב ומיונז חריף, מחווני עוגת סרטן עם מיונז חריף, ו מחווני עוגת סרטן עם מיונז חריף.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: ברזל ואפל עגול 7 אינץ', שיפודי במבוק 8
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
שיפודיםשיפודים
3
למלח: לסיר, להוסיף 2 כוסות מים, מלח, סוכר, פתיתי צ ' ילה אדומים, פלפל, עלי טימין שום עלה דפנה. מביאים לרתיחה כדי לפזר את הסוכר והמלח. לאחר הרתיחה, להסיר מהחום ולהוסיף את הקרח. לאחר הנוזל הוא מגניב, במקום לתוך שקית מקפיא, ולהוסיף את העוף למלח, לוודא שהוא שקוע לחלוטין. מקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
טימיןטימין
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
מלחמלח
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה נפרדת, היכו יחד את החמאה, החמאה והביצים. הפוך באר במרכז החומרים היבשים ולהוסיף את החומרים הרטובים לייבש תוך ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מערבבים עד משולב היטב ואין גושים. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
יוצקים את הבלילה ואפל לתוך ברזל ופל ומבשלים על פי הוראות היצרן. חזור על הבלילה הוופל הנותרת.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
1
לטאטא יחד את הדבש, מיונז, Sriracha, אבקת שום, אבקת בצל ומלח, ולהגדיר במקרר כדי לאפשר טעמים לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
אבקת בצלאבקת בצל
מיונזמיונז
SrirachaSriracha
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
מערבבים מיונז, שמנת חמוצה, חרדל וחומץ יחד בקערה גדולה. לאחר מכן מוסיפים כרוב ירוק, גזר, כרוב אדום, בצל אדום ותפוח. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים היטב כך שהכל מצופה באופן שווה. שמור את סלט הכרוב בקירור עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרוב ירוקכרוב ירוק
כרוב אדוםכרוב אדום
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בצל אדוםבצל אדום
חרדלחרדל
חומץחומץ
גזרגזר
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מערבבים את הקמח, אבקת שום, אבקת בצל, מלח, תיבול איטלקי, פפריקה ופלפל שחור. בצלחת רדודה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים, חלב חמאה ורוטב חם. לדלות כל חתיכת עוף בתערובת הקמח, ואז לתוך הביצה, לנער את עודף, ולאחר מכן בחזרה לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת בצלאבקת בצל
חלב-חמאהחלב-חמאה
רוטב חריףרוטב חריף
עוף שלםעוף שלם
פפריקהפפריקה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
מחממים את שמן הקנולה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה. חום את העוף בשמן החם עד זהוב ופריך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים את העוף המבושל על מתלה על מגש סדין ולהתחמם בזמן שאתה מסיים לבשל את שאר העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושלעוף מבושל
עוף שלםעוף שלם
4
מניחים את העוף לתנור חם כדי לשמור על חם ופריך בזמן שאתה מכין את המחוונים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מורחים את המיונז מוכן על הוופל התחתון העליון עם כמה חתיכות של עוף מטוגן כדי ליצור מחוון. למעלה עם ערימה של סלט כרוב. סיים עם חתיכת הוופל השנייה והחזק יחד עם שיפוד במבוק. חזור על הוופלים הנותרים ועוף.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
עוף שלםעוף שלם
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
6
חותכים לרבעים ומגישים.

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה0חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר מגוררגזר מגורר4חזה עוף ללא עצמות, עור על, פרוס לחתיכות רחבות הלם 1/2-inch-עבהחזה עוף ללא עצמות, עור על, פרוס לחתיכות רחבות הלם 1/2-inch-עבה1אוראו ממולאים כפוליםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2ביצים, מכותביצים, מכות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק11 כף אורגנו מיובשזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה1אוראו ממולאים כפוליםזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה1סבתא סמית תפוח, cored ו julienned (skin-on)סבתא סמית תפוח, cored ו julienned (skin-on)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב ירוק פרוס דקכרוב ירוק פרוס דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1אוראו ממולאים כפוליםרוטב חריף, כמו טבסקורוטב חריף, כמו טבסקו4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated2חתיכות טופי הית' ברתיבול איטלקיתיבול איטלקי1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1חתיכות טופי הית' ברבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)11 כף אורגנו מיובשבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)2חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1אוראו ממולאים כפוליםעצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב אדום פרוס דקכרוב אדום פרוס דק1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי צ'ילה אדומיםפתיתי צ'ילה אדומים1smallsבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסSrirachaSriracha2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1השארמ 2 ענפים טימיןמ 2 ענפים טימין28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי