Apple Turnovers הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 4 מנות. תמורת 79 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-24 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצה, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר מאוד. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 18%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מחזורי אפל, מחזורי אפל ומחזורי אפל.
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים קמח ומלח; חותכים פנימה 1/4 כוס חמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים מים בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד שנוצר כדור. על משטח מקומח קלות, מרדדים בצק לתבנית 12 אינץ'. x 6 אינץ'. מַלבֵּן.
חותכים את יתרת החמאה לפרוסות דקות. החל מהצד הקצר של הבצק, מסדרים מחצית מפרוסות החמאה על שני שליש מהמלבן עד למרחק של 1/2 אינץ' מהשוליים. מקפלים שליש ללא חמאה מהבצק על שליש אמצעי. מקפלים את השליש הנותר על האמצע, ויוצרים 6 אינץ'. x 4 אינץ'. מַלבֵּן.
בינתיים מערבבים בסיר קטן את הסוכר, עמילן התירס והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים תפוחים ומיץ לימון; לזרוק למעיל. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 5-10 דקות או עד שהתפוחים רכים, תוך ערבוב לעתים קרובות.
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Weinert Cavas de Weinert. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.