, המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אבקת קארי, תפוחי אדמה מתוקים, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: מחית בטטה, בטטה וגזר לבן פירה, ו מחית בטטה ותפוחים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לעטוף כל בטטה בנייר כסף, לשים על תבנית אפייה ואופים עד רך, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
רדיד אלומיניום
2
בואו להתקרר מעט.
3
מערבבים את חלב שקדים, אבקת קארי וג ' ינג ' ר בסיר קטן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד התערובת מצטמצמת בשליש, כ 5 דקות. זרוק את הג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
חלב שקדים
ג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
יוצקים כל מיצים מסוכרים מעטיפות נייר בטטה לתוך מעבד מזון. מקלפים את הבטטות ומוסיפים את הבשר למעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
רדיד אלומיניום
5
מוסיפים את תערובת חלב שקדים ו 1/2 כפית מלח ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב שקדים
מלח
6
מעבירים לקערה הגשה וסוחטים את הסיד על פירה המוגמר.