מחית דלעת סקווש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מחית דלעת. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 265 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא חצי-חצי, דלורית, מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו מחית סקווש ים N Butternut, מחית דלעת סקווש, ו דלעת סקווש-מחית תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להקל על הדלעת לחתוך, סקווש זין עם סכין קילוף; מיקרוגל כל סקווש על 4 עד 5 דקות גבוהות. סקווש לחתוך בזהירות חצי לאורכו באמצעות סכין שף חד, לזרוק זרעים וממברנות. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם רדיד אלומיניום; לסכל גריז קל. מסדרים חצאים סקווש, בצד לחתוך למטה, על גיליונות אפייה.
חותכים קצוות מחודדים של נורות שום.
מניחים שום על פיסת נייר אלומיניום, טפטוף עם שמן. מקפלים לסכל לאטום; מניחים על גיליון אפייה 1 עם סקווש.
מניחים 1 תבנית אפייה על מתלה התנור העליון; 1 על מתלה התנור התחתון.
אופים ב 350 במשך 1 שעה, החלפת עמדות גיליון אפייה לאחר 35 דקות.
לגרוף החוצה סקווש פגז, ולמקם בקערה גדולה. לסחוט שיני שום מן הנורות; מחית עם מזלג.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים חצי וחצי ואת 3 החומרים הבאים; להביא לרתיחה.
מוסיפים חמאה על המיטה ופירה שום למעוך. הכה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד חלקה.
הפוך קדימה: להכין מחית סקווש. מגניב, לכסות, ולהירגע עד 3 ימים. מחממים מחית דלעת מחית סקווש מכוסה בחופשיות בניילון נצמד למיקרוגל בגבוה 6 עד 8 דקות או עד מחומם ביסודיות, ערבוב לאחר 4 דקות, או אופים אותו בתבשיל מכוסה ב 350 עד חם.