קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

מחית ערמונים ותפוחי אדמה

מחית ערמונים ותפוחי אדמה
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, ומנה צדדית צמחונית? פירה ערמונים ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. אם יש לכם טורקית או, פלפל, ערמונים קלויים בבקבוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו מחית ערמונים מלוחה, צדפות צרובות עם מחית ערמונים, ו מרק שורש סלרי עם פירה ערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לדקור כל תפוח אדמה בכמה מקומות עם מזלג, ולאחר מכן לחלק תפוחי אדמה ל 3 קבוצות לעטוף כל קבוצה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים בתנור עד מכרז כאשר פירסינג בסכין חדה, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
בעוד תפוחי אדמה אופים, להמיס חמאה בסיר כבד 4-5 ליטר על חום נמוך בינוני, ואז לבשל ערמונים, ערבוב, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים חצי וחצי, עלה דפנה, מלח ופלפל ומבשלים בעדינות, מכוסה, עד ערמונים הם מאוד רך קרם הוא חדור עלה דפנה, 15 עד 20 דקות. להשליך עלה דפנה, ולאחר מכן להעביר ערמונים עם כפית מחוררת לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
הוסף מספיק נוזל בישול לערמוני פירה בקלות, ואז פירה עד חלקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). להחזיר פורה לסיר עם נוזל שנותר ומערבבים יחד. להתחמם על חום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מחזיק אותם עם מגבת מטבח כדי להגן על הידיים שלך, לפתוח בזהירות לקלף תפוחי אדמה, כמה בכל פעם, ולדחוף דרך ricer לתערובת ערמונים. מערבבים לשלב (תערובת תמשיך להתעבות) ועונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)