מחית ערמונים ותפוחי אדמה
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, ומנה צדדית צמחונית? פירה ערמונים ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. אם יש לכם טורקית או, פלפל, ערמונים קלויים בבקבוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו מחית ערמונים מלוחה, צדפות צרובות עם מחית ערמונים, ו מרק שורש סלרי עם פירה ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
לדקור כל תפוח אדמה בכמה מקומות עם מזלג, ולאחר מכן לחלק תפוחי אדמה ל 3 קבוצות לעטוף כל קבוצה בנייר כסף.
אופים בתנור עד מכרז כאשר פירסינג בסכין חדה, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
בעוד תפוחי אדמה אופים, להמיס חמאה בסיר כבד 4-5 ליטר על חום נמוך בינוני, ואז לבשל ערמונים, ערבוב, 5 דקות.
מוסיפים חצי וחצי, עלה דפנה, מלח ופלפל ומבשלים בעדינות, מכוסה, עד ערמונים הם מאוד רך קרם הוא חדור עלה דפנה, 15 עד 20 דקות. להשליך עלה דפנה, ולאחר מכן להעביר ערמונים עם כפית מחוררת לבלנדר.
הוסף מספיק נוזל בישול לערמוני פירה בקלות, ואז פירה עד חלקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). להחזיר פורה לסיר עם נוזל שנותר ומערבבים יחד. להתחמם על חום נמוך מאוד.
מחזיק אותם עם מגבת מטבח כדי להגן על הידיים שלך, לפתוח בזהירות לקלף תפוחי אדמה, כמה בכל פעם, ולדחוף דרך ricer לתערובת ערמונים. מערבבים לשלב (תערובת תמשיך להתעבות) ועונה לפי הטעם.