מחית שורש סלרי
Purée שורש סלרי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 694 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 3 . אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, פלפל, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: מחית שורש סלרי, מחית שורש סלרי, ו מחית שורש סלרי.
הוראות
מניחים חלב, מים ומלח בסיר גדול.לקלף שורש סלרי ותפוחי אדמה, לחתוך לקוביות 1-1 / 2 אינץ', ומיד לרדת לסיר של חלב ומים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לחשוף, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים על רתיחה תוססת עד תפוחי אדמה ניתן פירסינג בקלות עם סכין חדה שורש סלרי מתחיל להתפרק, על 17 עד 20 דקות.
העברה לקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב.
מוסיפים חמאה ותהליך לפרה חלקה, עוצרים כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, על 3 דקות מתחילתו ועד סופו. טעם ועונה עם מלח ופלפל לבן לפי הצורך.