מחית תפוחי אדמה בחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מחית תפוחי אדמה חמאה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 3 . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, חלב חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו מחית תפוחי אדמה בחמאה, מחית תפוחי אדמה בחמאה, ו מחית תפוחי אדמה בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא 2 ליטרים של מים 1 כף מלח לרתיחה. בינתיים, לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לקוביות 1 1/2 אינץ'.
מוסיפים אותם למים הרותחים ומביאים את המים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים שנחשפו במשך 10 עד 15 דקות, עד תפוחי האדמה להתפרק בקלות כאשר פירסינג עם מזלג.
בינתיים, לחמם את החלב והחמאה בסיר קטן, לוודא שזה לא להרתיח. מניחים בצד עד תפוחי האדמה נעשים.
ברגע תפוחי האדמה הם מכרז, לנקז אותם במסננת.
מניחים טחנת מזון מצויד בדיסק / להב קטן מעל קערה חסינת חום. להעביר את תפוחי האדמה דרך טחנת המזון, הפיכת הידית קדימה ואחורה. ברגע תפוחי האדמה הם פירה, מערבבים בתערובת חלב חם עם מרית מקציף או גומי.
הוסף מספיק חלב חמאה כדי להפוך את תפוחי האדמה שמנת.
מוסיפים 1 כפית מלח ופלפל, ומגישים חם. כדי לשמור על תפוחי אדמה חמים, מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים עד 30 דקות. אתה יכול להוסיף קצת חלב חם נוסף כדי לשמור אותם שמנת.