קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

מחית תפוחי אדמה בחמאה מוזהבת

מחית תפוחי אדמה בחמאה מוזהבת
מחית תפוחי אדמה זהובה בחמאה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. אם יש לך בטטות, שיני שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה מוזהבת, מחית תפוחי אדמה מוזהבת, ו מחית תפוחי אדמה מוזהבת עם כרישה ושמנת חמוצה.

הוראות

1
לבשל שום בשמן חם בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים 6 כוסות מים והבא 3 מרכיבים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ולבשל 20 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
מסננים תפוחי אדמה; לחזור לתנור הולנדי. לבשל, ערבוב כל הזמן, מעל חום בינוני 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים חלב חמאה ושאר החומרים; מחית עם מזלג גדול כדי עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה