מחית תפוחי אדמה עם חמאה ואגוז לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חמאה משחימים פירה אגוזי לוז. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פלפל, יוגורט יווני, תפוחי אדמה חלודה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה עם חמאה משחימה, מחית תפוחי אדמה עם חמאה משחימה, ו משחי חמאה & בצל ירוק פירה.
הוראות
שים תפוחי אדמה בסיר גדול ולכסות במים קרים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג, על 15 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, לבשל אגוזי לוז על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 5 דקות.
מוסיפים חמאה ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהחמאה היא בצבע חום זהוב ומעוטמים עם חתיכות חומות ואגוזי לוז בצבע חום כהה, כ -5 דקות.
יוצקים תערובת אגוזים חמה לתוך קערה ומניחים בצד.
מוסיפים חלב, יוגורט, מלח ופלפל, מועכים כדי להתמזג.
מעבירים לקערה וכפית על חצי תערובת אגוזי לוז חם מעל; לשרת את השאר בצד.