קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

מחית תפוחי אדמה עם חמאה ואגוז לוז

מחית תפוחי אדמה עם חמאה ואגוז לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חמאה משחימים פירה אגוזי לוז. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פלפל, יוגורט יווני, תפוחי אדמה חלודה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה עם חמאה משחימה, מחית תפוחי אדמה עם חמאה משחימה, ו משחי חמאה & בצל ירוק פירה.

הוראות

1
שים תפוחי אדמה בסיר גדול ולכסות במים קרים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
ניקוז; לחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בינתיים, במחבת גדולה, לבשל אגוזי לוז על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים חמאה ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהחמאה היא בצבע חום זהוב ומעוטמים עם חתיכות חומות ואגוזי לוז בצבע חום כהה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
יוצקים תערובת אגוזים חמה לתוך קערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מחית תפוחי אדמה חמים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
7
מוסיפים חלב, יוגורט, מלח ופלפל, מועכים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מעבירים לקערה וכפית על חצי תערובת אגוזי לוז חם מעל; לשרת את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)