מחית תפוחי אדמה, רוטבגה ופטרניפ עם בצל מקורמל
פירה תפוחי אדמה, רוטבגה ופטרניפ תבשיל עם בצל מקורמל הוא מאכל שמגיש 10. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 8 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 341 קלוריות. תמורת $1.27 למנה, מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-45 דקות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם תפוחי אדמה לאפייה, שום, פרסניפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל פירה, רוטבגן ופטרניפ עם בצל מקורמל, רוטבגה מרוסק קרמי עם בצל מקורמל, ותבשיל פירה טעון עם בייקון ובצל מקורמל.
הוראות
שלבו בסיר גדול מרק עוף, תפוחי אדמה, רוטבגס, פרסניפס, שום, עלה דפנה ותימין. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים חלקית. מבשלים עד שהירקות רכים מאוד, כ-30 דקות.
מעבירים את הירקות לקערה גדולה.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה או מרגרינה. משתמשים במיקסר חשמלי, מקציפים את התערובת עד לקבלת פירה אך עדיין שמנמן. מתבלים במלח ופלפל.
העבירו ירקות מעוכים לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ' משומנת בחמאה.
ממיסים את 1/4 כוס הנותרים של חמאה או מרגרינה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מטגנים עד שמתחיל להשחים, כ-5 דקות. מנמיכים את החום לבינוני-נמוך.
מטגנים עד שהבצל רך ומזהיב, כ-15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים בצל באופן שווה על פירה ירקות. ניתן להכין תבשיל עד יום אחד קדימה. מכסים ומקררים.
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
אופים, ללא כיסוי, במשך 25 דקות, או עד שחומם והחלק העליון מתחיל להיות פריך.