קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

מטבל בצל מקורמל עם צ'יפס עבה לחתוך

מטבל בצל מקורמל עם צ'יפס עבה לחתוך
מטבל בצל מקורמל עם צ'יפס עבה לחתוך עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 306 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לכי לחנות ותקני קרם, שמן זית, מיונז איכותי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מטבל בצל צרפתי בקרמל עם צ'יפס תוצרת בית, מטבל בצל מקורמל מוגש עם צ'יפס פיתה, ו צ'יפס פלפל סדוק עם מטבל בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את מטבל בצל מקורמל: לשים מחבת גדולה על חום בינוני ולהוסיף את השמן והחמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל ומתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם חום זהוב עמוק ומקורמל, בערך 20 דקות. שים לב היטב—אתה לא רוצה את הבצלים לשרוף. להניח בצד ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת על מהירות נמוכה במשך 1 דקה רק עד חלקה וללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים את השמנת החמוצה ומיונז. מקפלים את הבצל עם כל המיצים שלהם; מתבלים שוב עם מלח ופלפל במידת הצורך. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, מעוטר בעירית, עם קערה של צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כדי להפוך את עבה-
5
חותכים צ ' יפס: באמצעות מנדולינה, לחתוך את תפוחי האדמה על עובי של ניקל. אתה צריך לקבל בערך 50 פרוסות תפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
6
שים את הפרוסות בקערה גדולה ולמלא עם מים קרים כדי לכסות. Swish תפוחי האדמה סביב כדי להסיר את העמילן העודף; זה יהפוך את הצ ' יפס פריך באמת. שנה את המים 2 או 3 פעמים עד שהמים כבר לא מעוננים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עמילןעמילן
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מסננים את תפוחי האדמה היטב במסננת, ואז להפיץ אותם על מחבת להתייבש עם מגבות נייר. זה ימנע מהנפט להתפזר מלחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
חום 3 אינץ ' של שמן כדי 177° בתוך מטגן חשמלי השיש או סיר עמוק. אם אין לך מדחום מטגן עמוק, דרך טובה לבדוק אם השמן הוא חם מספיקהוא לתקוע את הקצה של כף עץ או מקל אכילה בו. אם bubblescircle סביב הסוף, אז אתה טוב ללכת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מקלות אכילהמקלות אכילה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
שים את פרוסות תפוחי האדמה בסל טיגון או מסננת עכביש בזהירות נמוך לתוך השמן החם; לעשות זאת בקבוצות כדי למנוע צפיפות ולשמור על טמפרטורת השמן קבוע. תערבבי את תפוחי האדמה כדי שלא יישארו יחד. מטגנים את השבבים במשך 7 עד 8 דקות, עד שהם זהובים חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
הסר את השבבים עם העכביש, המאפשר חלק השמן העודף כדי לנקז, ולהגדיר על מגש נייר מצופה מגבת. מתבלים קלות במלח בעוד הצ ' יפס עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק