מטבל הגבינה הטוב ביותר
מטבל הגבינה הטוב ביותר עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מזון גבינה מעובד, בצל, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. נסו מטבל גבינה פימנטו, מטבל גבינת פטה חריף, ו 5-מרכיב איטי מבשל צ'ילי גבינה מטבל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. נקניק קרמבל בשר בקר טחון למחבת; מוסיפים את הבצל. מבשלים ומערבבים את תערובת הבשר עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, כ -10 דקות.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
שכבות קוביות מזון גבינה על גבי תערובת בשר.
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות עם פלפלים ירוקים צ ' ילה בבלנדר עד חלקה; לשפוך על קוביות הגבינה יחד עם קרם של מרק פטריות. מערבבים את התערובת.
מבשלים גבוה, ערבוב מדי פעם עד הגבינה נמסה לחלוטין, כ 90 דקות.