מטבל פיצה גבינה עם מטבלים קרום פיצה
מטבל פיצה זול עם מטבלים קרום פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 15. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת רומנו, בצל, בייקון ופלפל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 18%, וזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מטבל ארטישוק תרד חם וגביני עם מטבלים לפיצה, קרום פיצה קטו גביני, ו קרום פיצה קטו גביני.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס בסיר קטן, ממיסים 2 כפות חמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות, הפלפלים והבצל. מבשלים עד שהירקות רכים, 5 עד 6 דקות.
במחבת ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות על אש בינונית.
מוסיפים את הנקניקיה, נפרדים בכף עץ, בייקון קנדי ופפרוני. מבשלים עד שהנקניקיה מוכנה וכבר לא ורודה.
מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים להמסה ולשילוב. מערבבים פנימה את התיבול האיטלקי והבייקון.
כף את התערובת לתבנית אפייה של 1 ליטר.
אופים עד שהטבילה שחומה ומבעבעת, 30 עד 35 דקות.
מגישים את המטבל עם מטבל קרום הפיצה.
חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.ריססו 2 ניירות אפייה בתרסיס בישול נון-סטיק.
על משטח נקי ושטוח מגלגלים את הבצק.
מברישים את הבצק בצורה אחידה בשמן זית ומפזרים גבינה אחידה. בעזרת חותך פיצה חותכים את הבצק למלבנים בגודל 2 על 3 אינץ'.
מניחים על ניירות האפייה המוכנים.
אופים עד להשחמה קלה, 10 עד 12 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק בליס נקטר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-21 דולר.
![גרהם בק אושר צוף]()
גרהם בק אושר צוף
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-סק הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים יותר שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר