קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

מטבל פירות קרמל

מטבל פירות קרמל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מטבל פירות קרמל, מטבל פירות קרמל, ו מטבל פירות תפוח קרמל.

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת לתערובת אחידה. מקציפים בציפוי קרמל, דבש וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
גבינת שמנתגבינת שמנת
קינמוןקינמון
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מגישים עם פירות. יש לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות

ציוד

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.